Contactează-ne

Prima pagină

GALERIE FOTO: Leii pietreni, zestre importantă de medalii la “internaţionalele” de BJJ ale României

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ “a fost o competiţie puternică , foarte bine organizată cu peste 300 de participanţi din 13 ţări reprezentînd 31 cluburi”, a declarat Cătălin Coşarcă, preşedinte Lions BJJ Piatra Neamţ

Sportivii de la Clubul Lions BJJ Piatra Neamţ au participat, sîmbătă, 1 Decembrie, la cea mai importantă competiţie de jiu jitsu brazilian desfăşurată pînă acum în România: National Pro UAEJJF. Sportivii nemţeni, în număr de şase, care au reprezentat la acest concurs organizaţia MillHillBjj România, au obţinut rezultate remarcabile reuşind să cîştige o medalie de aur, trei medalii de argint şi trei medalii de bronz: Mihai Blaj (aur-categorie) şi (argint-open); Cristi Filip (argint-categorie); Laurenţiu Radu (argint-categorie); Alexandru Jărcuţă (bronz-categorie) şi (bronz-open); Andrian Budur (bronz-categorie). “A fost o competiţie puternică, foarte bine organizată, cu peste 300 de participanţi din 13 ţări reprezentînd 31 cluburi. Sînt mîndru de toţi băieţii mei care au concurat, au luptat ca nişte adevăraţi lei lăsînd totul pe saltea”, a declarat preşedintele clubului Lions BJJ Piatra Neamţ, Cătălin Coşarcă.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prima pagină

POZA ZILEI – De la Petrodava la… Piatra

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un coleg jurnalist şi cititor al Monitorului de Neamţ şi Roman ne-a trimis şi el o fotografie, făcută în urmă cu aproximativ o oră, ca răspuns la provocarea noastră.

După ce am primit un set de poze din Antile, am solicitat cititorilor noştri să ne trimită fotografii din locuri mai mult sau mai puţin exotice în care i-au purtat valurile vieţii. Şi colegul nostru ne-a trimis această poză în care trecutul, Cetatea Petrodava, priveşte la prezent, municipiul Piatra Neamţ. Mulţumim şi aşteptăm în continuare fotografii de la dumneavoastră.

 

FOTO Laurenţiu MANDACHE

Citește știrea

Prima pagină

Neamţ: Sfîrşit de Gerar de parcă ar fi început de primăvară

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ieri dimineaţă în reşedinţa de judeţ s-au resimţit -8 grade ■ meteorologii promit valori termice în creştere ■ pînă la final de Gerar nu sînt şanse de precipitaţii ■ se pare că februarie debutează cu ploi, în prima zi a lunii fiind estimate 10 grade ■

În ultima perioadă vîntul a bătut cu putere cam toată săptămîna, cu atît mai mult cu cît a fost şi o avertizare cod galben de vijelii. Şi ieri dimineaţă au fost intensificări, la ora 10 termometrele indicînd -3 grade la Roman, -2 grade erau la staţia de pe Ceahlău – Toaca, 0 grade se înregistrau la Piatra Neamţ, iar cel mai cald era la Tîrgu Neamţ unde erau 3 grade, cu plus.

Din cauza vîntului se resimţeau -8 grade atît la Piatra Neamţ cît şi la Roman, în timp ce în restul teritoriului nu erau modificări în registrul meteo. Singurul loc din judeţ unde mai este zăpadă este pe Ceahlău, dar şi acolo s-a mai diminuat din cauza temperaturile ridicate şi a ajuns acum la vreo 12 centimetri.

Pentru zilele viitoare sînt anunţate valori termice în creştere şi pe timpul nopţii fiind minime pozitive. Aşa se face că astăzi, 25 ianuarie, ne putem aştepta la cer absolut senin, iar la amiază în Piatra Neamţ se vor înregistra cam 7 grade Celsius, conform informaţiilor de pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Şi peste noapte cerul se menţine degajat şi va fi cea mai rece din intervalul de prognoză cu o minimă de 0 grade. Sensibil mai rece va fi duminică, 26 ianuarie, şi chiar dacă va fi soare maxima diurnă nu trece de 5 grade, iar noaptea aduce din nou 0 grade. Săptămîna viitoare debutează cu timp bun, cer variabil cu soare şi pînă la 6 grade în cel mai cald moment al zilei.

După lăsarea întunericului vin ceva nori, dar nu aduc precipitaţii şi va fi 1 grad. De marţi, 28 ianuarie, se încălzeşte şi dacă meteorologii nu dau greş ne putem aştepta la o maximă diurnă de 8 grade, în timp ce peste noapte termometrele vor arăta 4 grade. Cam la fel va fi vremea şi pe parcursul zilei de miercuri, 29 ianuarie, cu excepţia faptului că cerul va fi acoperit.

Peste zi sînt promisiuni de 7 grade, iar minima nocturnă nu coboar sub 3 grade. Joi, 30 ianuarie revedem soarele dar alte schimbări nu sînt, pentru că se vor înregistra cel mult 7 grade, iar după lăsarea întunericului mercurul din termometre se opreşte la 3 grade. În ultima zi a lui Gerar se schimbă foaia.

Se anunţă mai cald decît în intervalul precedent, însă nu mai vedem soarele, norii se cantonează în zona noastră iar dacă meteorologii au dreptate vin precipitaţii, din păcate slabe din punct de vedere cantitativ.

Aşa se face că vineri, 31 ianuarie, la Piatra Neamţ se ajunge la o maximă diurnă de pînă la 9 grade, cu mult mai mult decît media perioadei. Din acest motiv precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie. Noaptea rămînem cu cerul acoperit dar nu mai plouă, iar minima se opreşte la 3 grade Celsius. Cea mai caldă zi va fi cea de sîmbătă, 1 februarie, cînd vor fi 10 grade, dar plouă slab.

Citește știrea

Eveniment

Neamţ: Accident grav. Maşină răsturnată, trei victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un accident grav s-a produs sîmbătă dimineaţă, 25 ianuarie, la Pipirig. O maşină în care se aflau trei persoane a ieşit în decor şi s-a răsturnat. Cele trei persoane au fost transportate la spital.

“În jurul orei 06.45, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Stînca, comuna Pipirig. O mașină a derapat și a ieșit în decor. În mașină se aflau 3 persoane care au ieșit singure.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Tîrgu Neamț, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD dar și un echipaj de la SAJ.

3 persoane au fost transportate la spital: două (un bărbat și o femeie) de către echipajul SAJ și una (un bărbat de 60 de ani) de către echipajul EPA. Toate cele 3 persoane erau conștiente.

Pompierii au asigurat și măsuri PSI”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Trending