Publicitate

- pietrenii evoluează astăzi la Cluj-Napoca, acolo unde echipa locală nu a pierdut nici un meci - Ceahlăul e pe IV şi aspiră din nou la podium - „Sînt mîndru de ce au făcut băieţii pînă acum“, spune managerul Cristi Vornicu -

După ce Naţionala României şi-a încheiat drumul la turneul final al Europeanului de futsal din Slovenia, cu două înfrîngeri în grupe, echipele reiau parcursul de regularitate în campionat în acest week- end.

Sînt convins că majoritatea românilor şi-au dorit cel puţin o calificare în sferturile de finală unde ne-ar fi aşteptat campioana europeană Spania, iar cei mai optimişti visau la o finală, a precizat pietreanul Cristi Vornicu, managerul echipei Futsal Ceahlăul, care a avut ocazia să asiste la cele două jocuri ale tricolorilor din Slovenia.

În Liga 2, Futsal Ceahlăul este programată astăzi, 10 februarie, cu un meci extrem de complicat în deplasare, la liderul CFF Clujana Cluj-Napoca. Partida, care contează pentru etapa a XIII-a, găseşte echipa nemţeană imediat sub podium, pe locul IV, iar misiunea pare ingrată în faţa unei formaţii care are doar două înfrîngeri în acest sezon, nici una suferită pe teren propriu.

Meciul programat de la ora 16.00 în sala sporturilor Horia Demian se anunţă într-adevăr greu pentru băieţii noştri, dar nu ne vom da la o parte. În tur a fost 6-2 pentru clujeni, joc disputat la Piatra Neamţ în etapa a doua a turului, la scurt timp după ce ardelenii retrogradaseră din Liga 1. Etapele scurse au demonstrat că adversarii noştri formează o echipă puternică, de valoare, iar experienţa acumulată în prima divizie îi ajută să tranşeze partidele în favoarea lor. În ceea ce ne priveşte, va fi foarte greu să reuşim să prindem pentru al doilea an la rînd locul III, dar vreau să menţionez că cînt mîndru de ce au făcut băieţii pînă acum, în condiţiile grele pe care le-am avut“, a precizat Cristi Vornicu, managerul Futsal Ceahlăul.

Pentru jocul de astăzi, echipa a făcut deplasarea dimineaţă, în condiţiile în care înfruntarea este programată de la ora 16.00. După ultimele sancţiuni dictate în eşalonul secund, lupta pentru primul loc, ce permite promovarea directă, pare să fie încheiată, clujenii distanţîndu-se acum la şapte lungimi de rivalii de la Tîrgu Secuiesc, celalaltă echipă care vrea să revină pe prima scenă a fotbalului în sală. În schimb, lupta pentru poziţia a II-a, care duce la baraj, s-a încins destul de mult, dorinţe, mai mult sau mai puţin declarate avînd încă trei echipe: Luceafărul Buzău, Bukovina Vicov şi chiar Colţea Braşov, formaţie care a mai pierdut din elan după depunctările drastice dictate împotriva ei de Comisia de Disciplină. Tot astăzi, se mai joacă în cadrul rundei a XIII-a partida AS Inter Gheorgheni – Luceafărul Buzău, restul jocurilor urmînd să se dispute duminică, 11 februarie, după următorul program: KSE Tîrgu Secuiesc – Dinamo Leonardo Oradea; Bukovina Vicov – West Deva; Kereszthegy Remetea – Fortius 2014 Buzău şi Pro-Tineret Sighişoara – Colţea 1920 Braşov.

* Bukovina Vicov – penalizată cu 6 puncte

** Colţea 1920 Braşov – penalizată cu 10 puncte

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.