Publicitate

Importante forţe de intervenţie sînt mobilizate acum în centrul municipiului Piatra Neamţ unde un tînăr ameninţă că se aruncă din vîrful stîlpului de telegondolă. Este vorba de cel mai înalt stîlp al instalaţiei, de peste 60 de metri, situat în faţa sediului Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Persoana respectivă a fost văzută de un martor în timp ce urca pe scara stîlpului, în jurul orei 14.30 şi întrebat fiind ce caută acolo, i-a spus că vrea să se sinucidă.

UPDATE 15:20: Curioșii adunați la baza stîlpului au fost îndepărtați de jandarmi pentru ca bărbatul urcat la înălțime să nu mai beneficieze de atenție. Un negociator urcat într-o telecabină a vorbit cu tînărul de pe stîlp încercind să-l convingă să coboare.

UPDATE 16:15: Un pompier urcă pe o scară a stîlpului pentru a ajunge în preajma tînarului urcat în vîrf.

UPDATE 16:41: Pompierul a reusit sa-l convinga pe tinar sa coboare. Barbatul pare obosit si a parcurs mai bine de doua treimi din scara in coborire. Barbatul a coborat pana jos si nu si-a dus la capat planurile suicidale. Dupa doua ore cit timp a tinut mobilizate importante forte de interventie, tinarul a ajuns la sol cu bine si acum discuta cu angajatii ISU si ai Politiei

Vom reveni!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.