Contactează-ne

Actualitate

Fotbal în sală, Ceahlăul va întîlni pe Dinamo Oradea

Știe publicată cu

în data de

■ partida va avea loc duminică, de la ora 14.30, la Sala Polivalentă ■ pietrenii vor să facă uitată înfrîngerea suferită la Deva, cu o victorie ■

Campionatul Ligii 2 de fotbal în sală îşi derulează etapele în ritm alert, iar duminică, 15 aprilie, sînt programate jocurile rundei a 19-a. Echipa pietreană, Ceahlăul va primi vizita formaţiei Dinamo Leonardo Oradea, într-o partidă ce va începe la ora 14.30. Întîlnind o grupare care nu se simte prea bine în eşalonul secund (penultimul loc, cu 11 puncte), elevii lui Gabi Bucur au ocazia să facă uitată amărăciunea înfrîngerii de pe 5 aprilie, la Deva, unde gazdele s-au impus cu 6-1 (2-0). De menţionat că golul pietrenilor a fost înscris de Amex Apostoae, iar meciul a contat pentru etapa a 17-a, fiind restant din data de 18 martie, atunci cînd s-au disputat celelalte jocuri ale rundei. „Din păcate, la finalul jocului a trebuit să ne recunoaştem învinşi, însă diferenţa de scor este exagerată în raport cu jocul prestat de jucătorii noştri. Cu o echipă extrem de tînără, am deplasat la Deva 4 juniori, structurată conform viziunii noastre de a creşte jucători de perspectivă, am reuşit un joc bun în foarte multe momente şi doar lipsa de experienţă la acest nivel a unora din fotbalişti a dus la această diferenţă. Gazdele au avut o dorinţă puternică de revanşă după «duşul îngheţat» din turul campionatului (17-0 în favoarea noastră), preferînd să alinieze la acest joc o echipă experimentată cu 7 jucători peste 30 de ani. Există o diferenţă clară de strategie între cele două grupări, noi preferînd să mergem pe cartea jucătorilor tineri, promovînd la echipa de seniori fotbalişti de perspectivă“, a afirmat Cristi Vornicu, managerul Ceahlăului. Revenind la etapa a 19-a, aceasta mai programează jocurile: Pro Tineret Sighişoara – Inter Gheorgheni; Bukovina Vicov – KSE Tg. Secuiesc; West Deva – Luceafărul Buzău; Fortius Buzău – CFF Clujana Cluj şi Colţea Braşov – Kereszthegy Remetea. A rămas de recuperat restanţa din etapa a 18-a Luceafărul – Colţea, un derby al cărui rezultat poate influenţa decisiv lupta pentru ocuparea locului II şi, implicit, promovarea în prima ligă.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Dulamă, “avansat” de la mansardă

Știe publicată cu

în data de

Autor

■ revenit la muncă, Dulamă a primit biroul de la etajul II al fostului vice ■ cînd a plecat din instituţie avea biroul la etajul IV ■ încă nu ştie ce atribuţii va primi ■

Laurenţiu Dulamă, care s-a întors victorios în instanţă pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, era la muncă, luni, 24 iunie. Şi, surpriză sau nu, fusese “avansat” în biroul de la etajul II în care stătuse fostul vicepreşedinte Diaconu. “Avansarea” survine în contextul în care înainte de a fi mazilit din CJ, fusese mutat “cu forţa” într-un birou “anonim” de la etajul IV, fiindu-i retrase şi atribuţiile. Cît priveşte atribuţiile, luni nu ştia încă prea multe despre acest subiect, aşteptînd să poarte o discuţie cu preşedintele Ionel Arsene pe această temă. “Mia-m dat demisia de la Salubritas şi, vineri, a fost prima zi de muncă la Consiliul Judeţean Neamţ. A fost o plăcere şi o onoare să-mi revăd colegii cu care am muncit timp de doi ani de zile. Aştept revenirea domnului preşedinte pentru a discuta despre atribuţiile pe care le voi avea. Eu îmi doresc să continui ceea ce am început şi, evident, ce s-a făcut în anul în care am lipsit. De asemenea, îmi doresc să-mi finalizez mandatul de consilier judeţean, respectiv vicepreşedinte, din partea PMP. Sigur că am discutat despre noua mea situaţie cu domnul Tomac, cu domnul preşedinte Băsescu, am fost felicitat pentru victorie şi de colegii din Biroul Executiv Naţional al PMP. Le-am spus şi dînşilor că trebuie să mulţumesc în primul rînd justiţiei pentru că a îndreptat abuzul prin care am fost îndepărtat din funcţie. La nivel naţional, PMP şi-a recuperat o funcţie importantă obţinută în urma alegerilor locale din 2016”, a declarat Laurenţiu Dulamă, cel care luni era în plin proces de amenajare a noului birou. Reamintim că acesta a rămas fără funcţia de consilier jude]ean după ce s-ar fi constatat că ar fi fost incompatibil dintr-un motiv considerat ridicol de toată lumea: soţia lui lucra la o firmă ce avea contract cu Apa Serv, societate subordonată CJ Neamţ. “Subţirimea” acestui motiv a fost constatată definitiv şi de judecători, care au decis că Dulamă trebuie să-şi recapete atît fotoliul de consilier judeţean, cît şi pe cel de vicepreşedinte. Acest lucru s-a întîmplat în şedinţa de săptămîna trecută, însă multă lume se întreba, inclusiv Dulamă, dacă va fi exilat din nou la etajul IV şi va rămîne tot fără atribuţii. Cît priveşte biroul, lucrurile s-au clarificat, mai rămîne de văzut cum va fi cu atribuţiile.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Cadavru în canalul de la Săvineşti

Știe publicată cu

în data de

Pompierii nemţeni intervin în aceste momente, luni, 24 iunie, pentru a scoate un cadavru din canalul de la Săvineşti. “Misiune degajare cadavru la Hidrocentrala de la Săvineşti. Se deplasează o autospecială complexă de intervenţie cu barcă”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ în momentul declanşării misiunii.

Vom reveni.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Strivit de TAF

Știe publicată cu

în data de

Un bărbat de 40 de ani, a fost strivit de un TAF plin cu lemne, pe 21 iunie, într-o pădure din localitatea Boboieşti. “Pacient sex masculin, 40 ani, diagnostic: politraumatizat prin strivire (TAF şi lemne); pacientul a rămas la locul solicitării”, au comunicat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ. Salvatorii nemţeni au mai intervenit, tot pe 21 iunie, la un accident tragic produs Secuienii Noi, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR: la victimă sex masculin, 42 ani, diagnostic: SCR prin accident rutier (victimă încarcerată); victima a rămas la locul solicitării; victimă sex masculin, 11 ani, diagnostic: traumatism coloană cervicală prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman. Din CPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la o clinică din Iaşi”, au mai comunicat rerpezentanţii SAJ Neamţ.

Citește știrea

Trending