Publicitate

• cea de-a VIII-a ediție a întrecerii, faza locală, a fost cîștigată de Fenix Play, care s-a impus în finală cu 4-1 în fața celor de la Grant Elite • finala mică a fost cîștigată detașat de Volta •

Fenix Play este specialista Cupei României la minifotbal, faza municipală, după ce sîmbătă, 27 ianuarie, și-a trecut în palmares încă un trofeu, al șaptelea din totalul de opt ediții ale întrecerii. În finala mare a întrecerii disputate la Baza Adridan, Fenix Play s-a impus cu 4-1 în fața unei alte echipe puternice, Grant Elite, într-o reeditare a finalei din urmă cu două sezoane, cînd tot Fenix a învins cu 5-2. În meciul de la finele săptămînii trecute, golurile au fost marcate de Bordeanu, Morțun, Nechita și Găucan, pentru cîștigători, respectiv Chirilă, pentru Grant Elite.

În finala pentru locurile 3-4 Volta s-a impus clar în fața celor de la No Limit, scor 12-5. Jumătate din reușitele echipei învingătoare au fost înscrise de Avram, Stângaciu a avut trei reușite, iar Braiș, Ursu și Gorea s-au trecut și ei pe lista marcatorilor. Pentru No Limit au înscris Gherasim (3 goluri), Dragomir și Grosu. La finele întrecerii, organizatorii, Asociația de Minifotbal Neamț, au acordat celor patru finaliste diplome de participare și cupe, dar au fost împărțite și o serie de premii speciale: Cosmin Apetrei (Fenix Play) a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției, Răzvan Stângaciu (Volta) a primit titlul de golgeter (27 de goluri), iar cel mai bun portar a fost desemnat Bogdan Ciobanu (Fenix). Premii speciale au primit și arbitrii finalei, Florin Benea și Gică Popa, arbitrii competiției, Dan Miron și Ilie Costin, plus asistenta medicală Gabriela Cosău. De asemenea, organizatorii au acordat diplome pentru implicare și susținere în minifotbal lui Laurențiu Dulamă, vicepreședintele CJ, Primăriei Piatra Neamț (partener oficial), sponsorilor competiției, Volta Grup și Fabrica de Design. „Vreau să-i felicit pe cei trei marcatori ai echipei Fenix Play, Găucan Bogdan, Nechita Cătălin și Morțun Dragoș care sînt componenții echipei campioane naționale Old Boys Piatra Neamț și care au demonstrat că nu există vîrstă pentru jucătorii devotați minifotbalului. Chiar le place acest fenomen. Acești jucători au o vîrstă, dar iată că tot cei vechi, cum se spune, sînt mai buni. Cîștigătoarea, Fenix Play, a primit din partea noastră și un voucher pe care îl va folosi la turneul final al Cupei României din perioada 29 iunie – 1 iulie, la Sibiu. Băieților le vom plăti taxa de înscriere în competiție, 600 de lei și vor primi un set de echipament, cazare și masă pentru 12 persoane pe perioada întrecerii. La turneul final va merge și Grant Elite, ei și-au plătit deja taxa de înscriere. E posibil să participe și Mureșul, echipă care a ajuns pînă în faza sferturilor și care a participat și la ediția de anul trecut, de la Cluj. Atunci au fost în total 96 de formații, împărțite în 32 de serii a cîte trei; la Sibiu nu știm încă numărul formațiilor“, a declarat Lucian Cozma, președintele Asociației de Minifotbal Neamț și director regional al competiției Cupa României pe zona Nord Est.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.