Publicitate

Inevitabilul s-a produs și în cazul Alinei Eremia. Efortul și programul încărcat și-au pus amprenta pe sănătatea artistei, astfel că organismul i-a cedat. Alina Eremia a ajuns la spital din cauza epuizării și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a se pune pe picioare.

În ultima perioadă artista și-a împărțit activitatea între promovări și platourile de filmare, iar aceast lucru a ținut-o nedormită mai bine de 48 de ore. Așa că după ce a încheiat filmările pentru cel mai recent videoclip, al piesei „Doar Noi”, prima oprire a fost la spital.

Pentru a face față programului încărcat este nevoie de efort susținut, dar de această dată mi-am suprasolicitat organismul. Nu a fost nimic grav, însă oboseala și-a spus cuvântul. Am ajuns la medic unde mi s-a administrat o perfuzie cu vitamine și minerale, care m-a pus pe picioare. Am avut nevoie de un mic repaus, iar acum mă simt mult mai bine și mi-am reluat activitatea”, ne-a povestit Alina.

Alina Eremia a ajuns la spital după filmările celui mai recent videoclip

Alina Eremia, care a fost felicitată personal de Thalia pentru modul în care a interpretat o piesă a celebrei artiste latino-americane, este la prima experiență de genul acesta. De-a lungul timpului, tânăra a avut mare grijă să mănânce sănătos, să facă sport, să se odihnească și să aibă grijă să nu ajungă la epuizare, iar atunci când a făcut câte un mic „exces”, Eremia a mizat pe tinerețe, dar și pe modul în care își revine organismul după mai multe nopți pierdute. De aceasta dată însă, Alina a crezut că va face față programului agitat deoarece se întorsese dintr-o vacanță relaxantă din Thailanda.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV / Momente dificile pentru cascadorul Adrian [ Citește știrea ]

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.