one burning candle decoration against black background
Publicitate

Lumea teatrului românesc e în stare de şoc. Un alt mare actor a încetat din viaţă. Este vorba despre Cristian Dan care s-a stins din viaţă la 64 de ani. Cristian Dan a jucat în foarte multe spectacole pe scena Teatrului de Nord. Cristian Dan a jucat, la vârsta de 15 ani, primul spectacol de teatru profesionist, „Haiducii”, de Victor Eftimiu, în regia lui Mihai Raicu. Acesta a fost primul spectacol care a deschis prima stagiune a Secţiei Române a Teatrului de Nord, în anul 1968, conform spynews.ro.

Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, actorul CRISTIAN DAN, membru fondator al Secției Române. Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, se arată pe pagina de Facebook a teatrului de Nord.

Actorul Cristian Dan urma să joace în două piese în zilele următoare, mai exact în data de 15 februarie. Cristian Dan, care a urcat pe scenă pentru prima oară în anul 1969, a jucat în peste 80 de roluri pentru Teatru de Nord.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.