Publicitate

■ parlamentarul de Neamţ susţine că ar trebui să-şi facă bagajele ministrul Educaţiei şi cel al Agriculturii ■ nu este cruţat nici ministrul de Interne şi nici cel al Economiei ■

Îngrijorat de gafele repetate ale Guvernului Dăncilă, vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu face sugestii Guvernului şi Partidului Social Democrat, cu privire la miniştrii care, în opinia principalului partid de Opoziţie, n-ar mai avea ce căuta la Palatul Victoria. Asta pentru a nu împinge ţara în colaps economic, în condiţiile în care se apropie cu paşi repezi preluarea preşedinţiei Consiliului Europei de către România. Printre miniştrii luaţi în colimator de liberali sînt cei ai Educaţiei şi ai Agriculturii. „Valentin Popa trebuie să plece de la conducerea Ministerului Educaţiei Naţionale pentru modul dezastruos în care a gestionat manualele şcolare, pline de greşeli inacceptabile. PNL a criticat de la bun început crearea unei edituri unice şi desfiinţarea manualelor alternative şi consideră că actuala soluţie este o revenire la perioada ceauşistă în care o singură editură gestionează toate manualele, iar profesorii şi elevii nu dispun de alternative educaţionale“, arată deputatul nemţean într-o declaraţie politică. Nici ministrul Agriculturii, Petru Daea, nu este scutit de observaţiile liberalilor care-l consideră responsabil pentru cei 300.000 de porci decimaţi în România, ţară „campioană“ la numărul de focare de pestă porcină. Ministrul Daea este considerat principalul resposabil de falimentul sectorului zootehnic românesc, unde există probabilitatea ca întreaga industrie de profil să intre în faliment. Cît despre ministrul Economiei, tîrgnemţeanul Dănuţ Andruşcă, liberalul susţine că este obligatoriu să plece, în ciuda susţinerii pe care o are. Laurenţiu Leoreanu nu a ezitat, din nou, să-şi ironizeze conjudeţeanul, susţinînd că „principala sa sarcină este să stea ascuns de ochii presei şi să nu scoată un cuvînt“, în timp ce proiectele ministerului bat pasul pe loc. Un loc aparte al intervenţiei îl constuie solicitatea făcută ca Ministrul Internelor, Carmen Dan, să-şi dea demisia, din cauza modului în care au fost bătuţi şi gazaţi protestatarii de către Jandarmerie la mitingul din 10 august. În opinia liderului PNL,demisia ar trebui să şi-o dea şi ministrul Transporturilor, Lucian Şova, vinovat de faptul că nu s-a făcut nimic în domeniul construcţiei de autostrăzi.

loading...

1 COMENTARIU

  1. @ LL ! Ai TV care da numai anumite ,,faze” din…meci ?! Ai vazun numai cand borfasii o luau pe cocoasa, da’ cand atacau jandarmii pe la spate n-ai vazut ?!! PS Tipic…,,politianistic” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.