Publicitate

■ „Politica este cu şi despre oameni“, a declarat parlamentarul ■ inaugurare, au fost prezenţi mai mulţi primari, viceprimari şi consilieri judeţeni liberali ■ despre problemele penale ale şefului CJ, deputatul a spus că trebuie mers şi pe ideea de umanitate şi ţinut cont de prezumţia de nevinovăţie ■

Deputatul Mugur Cozmanciuc a inaugurat, vineri, 23 martie, noul cabinet parlamentar, din comuna Trifeşti, la eveniment participînd aleşi locali şi judeţeni liberali din Neamţ. „Politica este cu şi despre oameni. Continui să cred în asta aşa că m-am decis să deschid un cabinet parlamentar şi în comuna Trifeşti, pentru ca acei din această zonă care îşi doresc să ia legătura cu mine să o facă mai uşor. Dorinţa noastră este să le facem bine oamenilor, dar nu doar la nivel declarativ, ci prin fapte şi proiecte concrete. Comunitatea are nevoie de sprijin şi susţinere, de investiţii în Educaţie, Sănătate, Cultură. Alături de echipa PNL Neamţ şi de cea din Trifeşti vrem să fim aproape de oameni, să le cunoaştem problemele, să le rezolvăm pe cele pe care putem, iar pentru celelalte să le transmitem mai departe pentru a fi rezolvate. Vom face tot ce ne stă în putinţă să oferim sprijin, să căutăm şi să aducem finanţare pentru proiecte prin care să îmbunătăţim nivel de trai al nemţenilor. Le mulţumesc tuturor, în mod special primarului comunei Trifeşti Dan Marian Lupu şi viceprimarului Cezar Sava pentru sprijinul acordat“, a declarat preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc. La inaugurarea cabinetului au participat primarii liberali Dan Marian Lupu – Trifeşti, Pavel Bereşoae – Gherăeşti, Cristian Ioan Baciu – Horia, Gheorghe Murariu – Văleni, Adrian Ciobanu – Cordun, Emil Prisecariu – Bahna, consilierii judeţeni liberali Mihaela Isciuc, Gabriel Lucaci, Lucian Pelepco, Marius Nechita, Dumitru Acatrinei, Mihai Stoica, consilierii locali PNL Iacob Graţian – municipiul Roman, Cezar Sava – viceprimar Trifeşti, Valeriu Lazarov – viceprimar Alexandru cel Bun, Tiron Ioan – viceprimar Cordun, Horia Mihăilă – viceprimar Horia, consilier local Cozma Ioan, Damian Marcel – Trifeşti, Cojocariu Ioan – Trifeşti, Mitică Oatu – preşedinte OPV3 PNL Roman şi alţi liberali din judeţ.

Atunci cînd faci politică trebuie să o faci pe principii şi nu pe persoană

Deputatul Cozmanciuc va avea program de audienţe la cabinetul parlamentar din comuna Trifeşti, de pe strada Principală, în a patra vineri a fiecărei luni, în intervalul orar 11:00 – 12:00“. Deschiderea celui de-al doilea cabinet al deputatului PNL, cel de la Trifeşti, localitate la doar şapte kilometri de Roman, acolo unde parlamentarul mai are unul, a fost motivată astfel de Mugur Cozmanciuc: „De ce aici? Simplu: pentru că şi aici sînt oameni pe care trebuie să-i reprezentăm. Este, de fapt, o idee de a mă apropia de cetăţeni, de cei de aici. Şi aici şcolile, bisericile şi dispensarele trebuie susţinute şi finanţate. Nu vreau să fie înţeles greşit că vom veni cu bani, ci vorbim de a fi mai aproape de oameni, de a le cunoaşte necazurile şi nevoile şi de a le duce mai departe“. Liderul liberal a fost întrebat de jurnalişti şi care e poziţia formaţiunii nemţene faţă de problemele cu legea ale preşedintelului Consiliului Judeţean, Ionel Arsene, dar în egală măsură şi ale opozantului Dragoş Chitic. „PNL, la nivel judeţean, se situează într-o poziţie clară de opoziţie; faţă de PSD şi nu de o persoană sau alta. Atunci cînd faci politică trebuie să o faci pe principii şi nu pe persoană. Ionel Arsene, acum suspendat din funcţia de preşedinte al PSD, este cu noi într-o poziţie de adversitate politică. Sînt unul din cei care am cerut pe pagina de facebook demisia lui. Nu trebuie, însă, să personalizăm lucrurile. Doamne fereşte, să ne bucurăm despre situaţia personală a unor oameni care în situaţia de faţă trăiesc clipe poate mai puţin plăcute! Un lucru însă nu trebuie uitat. Indiferent de adversitate sau de relaţii de opoziţie trebuie să mergem şi pe ideea de umanitate şi pe faptul că prezumţia de nevinovăţie trebuie să existe pînă la forma finală pe care ţi-o permite legea. Nimeni nu are dreptul de a spune că deţine adevărul absolut“, a mai susţinut deputatul. În altă ordine de idei, un mare semn de întrebare a fost legat de prezenţa la Trifeşti a consilierului judeţean PSD, Eduard Corduneanu. Subiectul a fost comentat în fel şi chip, vorbindu-se de oarece interese. Ale cui, nu s-a spus.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.