Publicitate

■ şedinţa de CJ a fost extrem de liniştită ■ preşedintele Arsene a prezentat un proiect de construire a unui nou spital cu 15 etaje, cu o suprafaţă desfăşurată de 44.000 mp şi heliport ■ n-a pomenit nimic de sursa de finanţare ■

Şedinţa Consiliului Judeţean din 30 ianuarie, la care au participat 30 de consilieri, a fost una din care s-a văzut „unitatea în cuget şi simţiri“ a aleşilor noştri. Ei au început întrunirea cu decontarea cheltuielilor de transport şi a urmat votarea, fără prea multe comentarii şi explicaţii, a celor 19 proiecte de hotărîre. Şedinţa a început cu proiectul care a dus la constatarea încetării de drept a mandatului liberalului Lucian Pelepco, ca urmare a demisiei înaintate în luna ianuarie, fără ca acesta să fie înlocuit de Ana Chele, de la Săvineşti, ţinînd cont de faptul că aceasta ar trebui să opteze pentru renunţarea la funcţia de consilier local şi acceptarea aceleia de consilier judeţean, situaţie care va fi lămurită în şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL. O surpriză a fost şi retragerea proiectului de hotărîre legat de vacantarea postului social democratului Vasile Baciu, fost primar la Horia, cel care a atacat cu recurs decizia ANI, ce l-a declarat incompatibil pe motiv că a semnat concesionarea unei suprafeţe de păşune comunală fiului său. Decizia de retragere a proiectului de către iniţiator nu a fost nici într-un fel comentată de liberali. Dar proiectul de hotărîre care a lăsat, efectiv pe toată lumea cu gura căscată a fost cel legat de construirea unui spital nou-nouţ. „Vom avea un nou spital de urgenţă în judeţul Neamţ! Un spital modern, cu 15 nivele, cu o suprafaţă desfăşurată de 44.000 de metri pătraţi, din care aproape 30.000 de metri pătraţi vor avea exclusiv folosinţă medicală. Spitalul va avea şi un Centru de Radioterapie şi Oncologie Medicală. Toate secţiile vor fi dotate cu aparatură de ultimă generaţie, iar pentru serviciile de urgenţă vom construi şi un heliport. Sigur, mai este mult de muncă. Dar voi avea grijă ca fiecare lucru să fie împlinit bine şi la timp. Voi fi atent la toate detaliile şi vă voi ţine la curent. Este un proiect major care îi interesează pe toţi nemţenii“, a postat şeful CJ pe pagina sa de Facebook. Ceea ce nu a explicat preşedintele Consiliului Judeţean, dar nici nu a fost întrebat de vreunul din aleşii judeţeni, a fost sursa de finanţare.

loading...

8 COMENTARII

 1. Cred ca acest accident la conducerea CJ, consuma ceaiuri interzise daca are asemenea fantezii.
  Bine mai, trecerea de la negru de fum, la bronzul din Maldive, poate creea ceva halucinatii dar nici asa..
  Nu zic ca astfel de visuri nu sunt euforice dar mai profitorule dupa ce te reacomodezi cu fusul orar, priveste gropile din strazile judetului, vezi cati ,,dragi nemteni,, au wc-ul in curte si alte chestii pamantene..
  Pana la un asemenea spital, poate imbunatatesti masa pacientilor din spitalul existent de la 4,5 lei/zi, la o mica parte din valoarea cotei de carburant, alocata tie, votata de lacustele tale si nu in ultimul rand, ai facut un calcul cam cat si ce personal este necesar ?

 2. Lăudați-va ca vin alegerile si găsiți prostii sa va aleagă pentru iluzii. Acum vindeți i verzi pe pereți !!!! Când s-a încercat sa se facă ceva ați pus toate piedicile . Acum vindeți gogoși frumos ornate pentru prostime !!!
  NU VA MAI CRED !!!
  Sa va lăudați sau sa va lăsați lăudați numai DUPĂ ce faceți ceva.

 3. Începe campania electorală dragi pietreni! Se simte deja în aer: facem, dregem până suntem realeși. Ajunge atâta umilință moldoveni prea au fost luați de proști e timpul să ne trezim, jos corupția și minciuna!

 4. Pe plan local regional acest Ionel A. lui Dancila urmeaza firul trasat de neajutorata premier european la scara macro .
  Inculti, agramati, servili pana la desirarea coloanei vertebrale fata de tatucul teleormanean, atlas de mitocanie urban- judetean in toata plenitudinea .
  Caricaturi caragialesti, Branzovenesti, Tipatesti, si Catevenci reincarnati, asta e Romania, la 30 de ani dupa sacrificiul suprem al banatenilor nostri in 16- 22 dec .89, oare ?
  Pentru ce s-a murit ? Ce s-a schimbat fata de 89 in Neamt, fratilor ?

 5. Bai „alesilor” ! Nu sunteti in stare sa dotati spitalul vechi cu cateva paturi si dulapioare civilizate si vreti sa faceti spitale noi ? Traiti pe Marte !

 6. Mi.e greata de minciuni.
  Str Izvoare nu are macar un trotuar…e „bombardata” pe toata lungimea si nu au bani de reparatii…dar fac spital cu 15 etaje.
  PNL vrea catarg de 25 m si steag de 200 mp in fata hotelului Ceahlau.
  Copiii au primit „cornul si laptele” la scoala abia in decembrie…dar plata s.a facut incepand cu 15 septembrie…
  Ori Arsene, ori Chitic…tot o apa si.un pamant…
  …ma repet…mi.e greata de minciuni

 7. conduc tara asta niste mediocri fie ca-s rosii galbeni sau albastri
  e vremea mediocritatilor cu gura mare si tupeu cat cuprinde ca si la tractoristu asta e la targ ajuns mare scula ca si vanzatoara senator si toate ragaliile de șefuți și șefuțe
  mergi pe strada si calci in gropi pe trotuar pavele stricate DAR treci prin fata hotelului si vezi steagul de 100.000 de lei si te simti mandru ca esti roman – deci numai bun de parcat in spitalul lu ionel – sujete numa bune de literatura pentru ,,maeștrii,, literari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.