Contactează-ne

Actualitate

CSM Roman, a treia în turneul din Canare

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ echipa de handbal a cîştigat un joc şi a pierdut două în turneul din Insulele Canare ■ cu cele 22 de goluri marcate, Ana Maria Simion a primit titlul de golgeterul competiţiei ■

Echipa feminină de handbal CSM Roman a încheiat onorabil turneul din Spania la care a participat în week-end (24-26 august), reuşind în ultima zi să spele cele două înfrîngeri suferite în primele două partide. În prima zi a turneului internaţional Gran Canaria Isla Europea del Deporte, organizat de clubul Balonmano Remudas Isla de Gran Canaria, romaşcancele au pierdut cu 26-30, în faţa echipei suedeze Boden Handboll. Sîmbătă, elevele antrenorului Cornel Vasile Bădulescu au fost învinse şi de echipa gazdă a competiţiei, Rocasa Gran Canaria, cu 25-28, însă s-au răzbunat în al treilea joc, cel de duminică, în faţa olandezelor de la Juro Unirek VZV pe care le-au învins cu 34-26. La final, CSM Roman s-a clasat pe locul al treilea, turneul fiind cîştigat de formaţia spaniolă Rocasa Gran Canaria, cu 6 puncte, urmată de Boden Handball (Suedia), cu 4 puncte, CSM Roman, cu doua puncte şi Juro Unirek (Olanda), cu zero puncte. Un cîştig pentru CSM Roman a fost faptul că Ana Maria Simion a fost golgetera competiţiei, cu 22 de goluri, ea primind şi cupa pentru cea mai bună jucătoare. De asemenea, pe locul trei în topul marcatoarelor s-a clasat tot o jucătoare de la CSM Roman, Elena Manea, cu 16 goluri, locul secund în ierarhia celor mai eficiente jucătoare fiind ocupat de Haridian Rodriguez (16 goluri) – de la Rocasa GC. Pe locul 4 s-a clasat Lissane Kolken, jucătoare e echipei olandeze Juro Unirek (14 goluri), iar locul cinci a fost ocupat de Ekaterina Lubjanaja de la Boden Handboll (12 goluri). La finele acestei săptămîni, duminică, 2 septembrie, va debuta noul sezon al Ligii Naţionale – Liga Florilor la handbal, în prima etapă CSM Roman urmînd să evolueze în deplasare la CSM Bistriţa.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Bărbat mort în drum

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un bărbat a decedat, marţi, 21 ianuarie, în urma unui stop cardio-respirator, în ciuda eforturilor făcute de un echipaj SMURD pentru a-i salva viaţa.

“În urma unei solicitări venite din partea unei persoane care s-a prezentat la sediul de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului, pompierii au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat, în vîrstă de aproximativ 50 de ani, căzut în drum.

Acesta se afla în stop cardio respirator. Pamedicii au efectuat manevre de resuscitare. La locul intervenției a venit și un echipaj de la SAJ. Din păcate persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Roman: Dezbateri pe buget

Știre publicată în urmă cu

în data de

Autor

Primăria Roman a lansat, începînd de vineri, 17 ianuarie, în dezbatere publică proiectul de buget şi au început discuţiile cu principalele categorii socio-profesionale.

Conform unui grafic, ieri, primarul s-a întîlnit cu reprezentanţi din Educaţiei. Astăzi vor fi dezbateri cu reprezentanţii din Sănătate şi afaceriştii. Miercuri, va avea loc întîlnirea cu principalele ONG-uri şi cu Consiliul Tinerilor, iar joi cu membrii Consiliului Seniorilor. Seria se va încheia pe 30 ianuarie cu discuţiile cu membrii consiliului local.

Bugetul Romanului e construit pe un total venituri de 96.450.00 mii lei, din care proprii 71.92.900 mii lei. Evetualele propuneri ale cetăţenilor sînt aşteptate a fi depuse pînă la 1 februarie, la Biroul Unic al instituţiei.

Citește știrea

Actualitate

UPDATE Neamţ: A anunţat la 112 că se sinucide. S-a dovedit a fi o glumă proastă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pompierii pietreni au parte în aceste momente, marţi 21 ianuarie, de o misiune mai puţin obişnuită. Prin apel la 112 ei au fost anunţaţi de un bărbat că se va sinucide. După primirea neobişnuitului apel, pompierii au plecat în misiune în zona Podului Căprioara din Piatra Neamţ.

“În urma unui apel la 112, pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț, cu o autospecială complexă de intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD sînt la o misiune de căutare a unui bărbat care a anunțat că se va sinucide. Misiunea are loc în Piatra Neamț, în zona podului Căprioara”, au anunţat reprezentanţii ISU Neamţ.

 

Vom reveni.

UPDATE: – “În cele din urmă, după mai multe apeluri, bărbatul a răspuns la telefon și a afirmat că se află la Spitalul Județean Piatra Neamț. Au fost făcute verificări la spital și nu s-a confirmat. Bărbatul a închis telefonul. Un echipaj de la IPJ a rămas în zonă” – sursa ISU Neamţ.

 

FOTO generica

Citește știrea

Trending