Contactează-ne

Actualitate

CSM Ceahlăul, victorie în primul amical acasă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ galben-negrii au cîştigat, 2-0, jocul de pregătire disputat pe terenul central de la Stadionul Municipal, în compania echipei Gauss Bacău ■ pietrenii s-au impus prin dubla lui Mateiciuc, dar au mai avut ocazii, între care şi două bare ■ o impresie bună a lăsat-o un mijlocaş venit de la Aerostar ■

Tînăra echipă a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a arătat bine şi a obţinut prima victorie în partida de verificare disputată miercuri seară, 8 august, cu Gauss Bacău. În primul joc amical al verii disputat pe teren propriu (Stadionul Municipal) , galben-negrii s-au impus cu 2-0 în faţa unei formaţii pe care o va întîlni şi în partidele oficiale din noul sezon al Ligii 3. Gazdele au început în forţă şi după primul sfert de oră deja erau în avantaj prin dubla lui Mateiciuc (min. 10 şi 15) , care a fructificat acţiuni de atac în careul băcăuanilor. Jocul a curs în nota de dominare a pietrenilor, care au fost mai proaspeţi fizic şi mai aproape de a-şi majora avantajul, însă barele s-au opus în două rînduri. De celalaltă parte, echipa pregătită de antrenorul-jucător Andrei Întuneric nu a reuşit decît cîteva raiduri spre poarta pietrenilor, dar portarii Barna şi Teo Cîmpianu (în repriza a II-a) nu au fost puşi în dificultate. „A fost un joc bun, cu foarte multe ocazii, am avut şi două reuşite. Am avut o posesie bună, ne-am văzut de joc, asta le-am şi cerut băieţilor. Am avut un presing avansat, am reuşit să recuperăm multe baloane în terenul advers, ne-am creat şi multe ocazii, în general am avut o atitudine bună. Gauss Bacău e o echipă cu experienţă, au jucători buni, dar s-a văzut că au început pregătirea mai tîrziu, avînd ceva probleme de organizare, nefiind decişi dacă se înscriu în Liga 3“, a declarat antrenorul principal Gabriel Rădulescu. Acesta a început jocul cu formula: Barna – Dumbrăvean, Vali Rotaru, Andreş, Mariu Rusu – C. Rotaru, Strat, C. Barb – Antim, Mateiciuc, Pântea. Au mai evoluat în repriza a doua: Câmpeanu – Morşanu, A. Rusu, Coteţ, Sârbie, Ov. Toma, M. Matei, Vîlea, Hodorogea, C. Ţapu. „În prima repriză am văzut şi un jucător nou, pe Cezar Strat, mijlocaş de la Aerostar Bacău, un jucător tînăr, de 22 de ani. Sperăm că vom ajunge la o înţelegere cu el şi cu clubul, pentru că e un jucător care ne interesează“, a mai precizat profesorul Rădulescu. Partida cu Gauss Bacău poate fi considerată prima pe teren propriu a pietrenilor, chiar dacă aceştia au mai avut un test cu Bucovina Rădăuţi, disputat însă pe terenul din Roznov, unde sucevenii s-au impus cu 1-0. În pregătirea de vară, galben-negrii au mai evoluat în două jocuri cu FC Botoşani II , pe terenul de la LPS Roman, respectiv cu Foresta (la Suceava) , unde gazdele s-au impus cu 3-0. Sîmbătă, 11 august, de la ora 11. 00, pe terenul II (iarbă) de la stadionul din Piatra Neamţ, CSM Ceahlăul va primi replica conjudeţenei CSM Roman într-un nou joc de verificare, iar miercuri, 15 august, urmează deplasarea de la Mirceşti, din turul II al Cupei României. Pînă la startul sezonului din Liga 3 (25 august) , galben-negrii ar mai putea susţine o partidă de pregătire cu Foresta Suceava, la Piatra Neamţ, la finele săptămînii viitoare.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Scandalagiu “cu repetiţie, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ulterior a fost dispusă plasarea sub control judiciar

Polițiștii nemţeni au identificat și reținut recent un bărbat în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărîrii judecătorești. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 5 metri faţă de soţia sa, dar l-a înălcat. El mai este cercetat în alte trei cauze penale. “La data de 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Vânători Neamț, despre faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 10, 12, respectiv 15 iulie, soțul său, în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, a încălcat ordinul de protecție, a lovit cu pumnii în geamul locuinței, adresîndu-i cuvinte jignitoare. Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie, Judecătoria Tîrgu Neamț a emis un ordin de protecție față de acesta, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de soția sa. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, lovire sau alte violențe și amenințare. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La data de 17 iulie a.c., față de cel în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Reiterăm faptul că în conformitate cu art. 23 din Legea nr. 217/2003 „persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile indicate expres de lege”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Piatra Neamţ: Primarul Chitic, vizită de lucru pe străzile în reparaţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a realizat, joi, 18 iulie, o vizită de lucru pe străzile din oraş aflate în reparaţie. El a declarat că a fost stabilit şi calendarul lucrărilor ce vor fi efectuate în săptămînile viitoare. Coincidenţă sau nu, tot joi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru pe drumurile aflate în reparaţie din judeţ. “Continuăm lucrările edilitare de sezon din programul stabilit pentru acest an. Astăzi (joi, 18 iulie n.r.) am punctat pe teren, împreună cu directorul societăţii Publiserv stadiul realizării lucrărilor programate pentru această perioadă şi am stabilit calendarul pentru săptămînile următoare. Se lucrează în această perioadă la: reparaţia capitală a străzilor Siliştei, Vînătorului , Eroilor şi Vasile Cîrlova, reparaţii punctuale cu asfalt pe străzile afectate în toate cartierele oraşului, finalizarea amenajării sensului giratoriu de la gară, reparaţia trotuarelor de pe B-dul Decebal, B-dul Traian şi strada Cuejdi, refacerea marcajelor rutiere şi întreţinerea spaţiilor de joacă şi a mobilierului stradal. O echipă specializată desfăşoară lucrări de întreţinere a canalizării pluviale şi a rigolelor de scurgere a apei pentru evitarea problemelor în cazul ploilor abundente”, a declarat Dragoş Chitic.

Citește știrea

Actualitate

Ministrul “Abramburica”, satiră pe ritm de hip-hop

Știre publicată în urmă cu

în data de

“Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă” – fraza rostită de ministrul Educației într-o emisiune la TVR 1, în contextul Bacalaureatului, a devenit refrenul melodiei “Iluzii pierdute”, realizată numai cu și de către elevi de clasele a XI-a și a XII-a, de proaspăt absolvenți de liceu și de către profesorul lor de științe sociale, de la un liceu din Tîrgu Frumos.

Citește știrea

Trending