Contactează-ne

Actualitate

Concurs Grand Prix şi o finală de atletism

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cei mai buni atleţi nemţeni vor participa, în zilele de 30 iunie şi 1 iulie, la două întreceri importante, finala Campionatului Naţional de juniori mari (I), respectiv Turneul Grand Prix de Sărituri, Aruncări şi Alergări. Competiţia a fost structurată în trei sesiuni, pe Stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, la ele participînd atleţi de liceele sportive din Piatra Neamţ şi Roman, Clubul Atletic şi CS Ceahlăul Piatra Neamţ. La finalele juniorilor mari, sportivii romaşcani Ştefan Casian, de la LPS, alături de tinerii de la CA, Eduard Ionuţ Perie şi Vlăduţ Gabriel Căuş, sînt cotaţi printre favoriţi. Federaţia îl înscrisese în lista de start şi pe Dragoş Ionuţ Nicorici, deşi acesta este la categoria cadeţi. Numai că, tînărul, însoţit de către antrenorul Emilian Floroiu, face parte din delegaţia care va reprezenta România la CE pentru juniori II, de la Gyor, Ungaria, cu începere din 3 iulie. Nu se ştie dacă sportivul, care a plecat spre Bucureşti încă de ieri, 29 iunie, va intra şi în concursul juniorilor I, care riscă să îl obosească, deşi ar putea constitui, în fond şi un test util. Finala junioarelor la aruncarea ciocanului se anunţă, de asemenea, interesantă, participarea nemţeană fiind asigurată de Daria Apostol, de la CA şi a Ancăi Dumitrana Chelariu, de la LPS, ambele cu şanse la medalii. În cadrul Grand Prix-ului feminin la ciocan va fi prezentă romaşcanca Bianca Ghelber Perie, legitimată la Steaua. În finala junioarelor de la disc, şanse mari de a urca pe podium are Ioana Diana Ţigănaşu, de la LPS Piatra Neamţ. Proba de aruncare a greutăţii, masculin, la juniori I, are 13 participanţi, printre aceştia numărîndu-se şi Şerban Nistor, legitimat la LPS Roman. Larisa Georgiana Zglimbea, de la CA Roman, este calificată în finala de şase sportive, la aruncarea suliţei. Aceasta va lua startul şi la aruncarea greutăţii, în care va fi prezentă şi pietreanca Ioana Diana Ţigănaşu. Tehnicienii nemţeni sînt optimişti cu privire la obţinerea unor noi medalii şi chiar titluri naţionale.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Surse: Candidatura lui Micu, respinsă

Știre publicată în urmă cu

în data de


Informaţie pe surse: candidatura lui Lucian Micu a fost respinsă de biroul electoral de circumscripţie, vineri, 14 august.

Hotărârea nu a fost încă redactată. Decizia poate fi oricum atacată. Lucian Micu, fostul primar de Roman şi actual candidat “de stânga”, plecat de la PNL şi lansat în candidatură de şeful PSD Neamţ, Ionel Arsene, pare a avea probleme cu candidatura după ce şi pe site-ul ANI a apărut zilele trecute informaţia că are “interdicţie” pe trei ani.

“Povestea” candidaturii lui Micu aici: http://monitorulneamt.ro/ani-zice-ca-micu-are-interdictie-trei-ani/. Rămâne de văzut care va fi decizia finală în cazul candidaturii fostului primar de Roman, declarat incompatibil prin decizie definitivă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vom reveni.

UPDATE: Redactarea şi ulterior publicarea hotărârii biroului electoral privind candidatura lui Lucian Micu pentru funcţia de primar de Roman rămâne… pe mâine, sâmbătă, 15 august. Motivul? S-a terminat programul biroului. Aşteptăm cu interes hotărârea, în continuare informaţia pe surse este că a fost respinsă/invalidată candidatura, şi de asemenea soluţionarea unei contestaţii previzibile.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Accidente produse la interval de câteva minute, cinci victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cinci victime este bilanţul nedorit înregistrat în urma a două accidente rutiere produse vineri, 14 august, la interval de doar câteva minute unul faţă de celălalt. Primul accident s-a produs la Bodeşti şi a fost vorba de o coliziune între două autoturisme şi soldată cu trei victime transportate la spital.

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:05, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Bodești. Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat trei victime.

Pompierii au intervenit cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare și au scos dintr-un autoturism trei victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un barbat de 63 de ani, cu multiple traumatisme.

Conducătorul auto și un pasager au fost preluați și transportați la spital de catre echipaje de la SAJ.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Al doilea accident a avut loc la Săbăoani, fiind vorba tot despre o coliziune între două autoturisme, din care unul s-a răsturnat. Două persoane au fost transportate la spital

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:08, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Săbăoani. Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme un autoturism s-a răsturnat, rezultând două victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un bărbat de 41 de ani. Un echipaj de la SAJ a preluat o victimă și a transportat-o la spital.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au mai transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Două accidente cu victime, la interval de câteva minute

Știre publicată în urmă cu

în data de

Salvatorii nemţeni intervin în aceste momente, vineri, 14 august, la două accidente rutiere, soldate cu victime, produse la interval de doar câteva minute. În cazul primului accident pentru care s-a dat alarma la ISU Neamţ este vorba despre o persoană încarcerată, accidentul producându-se în satul Bodeşti. Al doilea accident, de asemenea soldat cu victime, s-a produs în localitatea Traian.

 

Vom reveni.

Citește știrea

Trending