Publicitate

- luni, 19 februarie, ansamblul pietrean va concura în duelul semifinalelor cu o formaţie din Bihor - îi putem susţine votînd prin SMS la numărul 1266 cu textul „NEAMT“ -

Ansamblul Folcloric Codrii Neamţului va participa, luni 19 februarie 2018, de la ora 15, pentru patra oară, la Duelul Ansamblurilor din cadrul emisiunii „La Măruţă“ – ProTV. Formaţia pietreană a participat în prima ediţie în data de 11 decembrie 2017, impresionînd cu dinamica şi profesionalismul dansului popular din zona Neamţ, cît şi prin frumoasele costume populare şi bucatele cu grijă alese, reprezentative pentru judeţ. Pe 26 ianuarie 2018, ansamblul s-a reîntors pe platoul emisiunii, duelîndu-se în dans cu un alt ansamblu din judeţul Vrancea, cîştigînd şi aducînd victoria acasă. Pe 7 februarie a reuşit să aducă pentru a treia oară victoria judeţului Neamţ, oraşului Piatra Neamţ, cîştigînd în faţa celor din judeţul Bacău, lucru care se datorează în mare parte tuturor nemţenilor şi românilor de pretutindeni care au votat prin SMS şi online în favoarea celor din Neamţ. Luni, 19 februarie 2018, Ansamblul Codrii Neamţului va intra în direct pentru a patra oară, începînd cu ora 15, în duelul semifinalelor cu un ansamblu din Bihor. Îi puteţi susţine votînd prin SMS la numărul 1266 cu textul „NEAMT“ (cost 0,24 euro, inclus TV; fără diacritice), fie online pe pagina emisiunii la link-ul: http://lamaruta.protv.ro/voteaza. Votarea se poate face doar în perioada emisiunii: între ora 15 şi 17, votul fiind valid dacă sms-ul este scris corect cu textul NEAMT (fără diacritice) şi online pe pagina emisiunii la link-ul: http://lamaruta.protv.ro/voteaza (logare validă doar cu pagina de facebook).

Întregul colectiv al Ansamblul Folcloric Codrii Neamţului s-a pregătit temeinic prin ore şi zile întregi de repetiţii şi înregistrări, din dorinţa de a triumfa şi de a fi mîndria judeţului Neamţ. Ansamblul a muncit şi munceşte cu dăruire, emoţie şi speranţă pentru a trece de semifinalele din 19.02.2018 şi pentru a ajunge în finala din «Duelul Ansamblurilor», ce va avea loc pe 26 februarie 2018. Prin voturile dumneavoastră vom arăta României cît de frumos este cîntecul şi dansul popular de pe plaiurile nemţene. Vrem ca duelul de luni să rămînă tezaur pentru folclorul nemţean şi istorie pentru România. Scopul nostru este să construim cea mai frumoasă poveste a ansamblului şi anume să ajungem în finala duelurilor din emisiunea «La Măruţă» de la PROTV şi să aducem trofeul acasă, la Neamţ. Dorim să arătăm României cît de frumoase sînt tradiţia, dansul şi portul popular moldovenesc din ţinuturile Neamţului. Şi doar cu ajutorul voturilor dumneavoastră vom reuşi să aducem victoria acasă, la Neamţ. Dragi nemţeni şi români de pretutindeni, susţineţi-ne luni 19.02.2018 începînd cu ora 15.00 la PROTV şi noi vă aducem trofeul acasă. Vă mulţumim tuturor pentru susţinerea de pînă acum, pentru prezent, dar şi pentru viitor, pentru aplauzele şi aprecierile voastre. Voi toţi sînteţi cîştigători împreună cu noi, pentru că am cîştigat o istorie, o tradiţie, un folclor frumos, curat şi nealterat. Codrii Neamţului dansează pentru voi! Vă mulţumim şi vă iubim!“, a declarat coregraful Sebastian Coroi, coordonatorul ansamblului.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.