Publicitate

UPDATE: Comedia muzicală „Chiriţa în carnaval”, în regia lui Marius Bodochi, după Vasile Alecsandri, a fost anulată. Reprezentanții Casei de Cultură a Sindicatelor Roman anunță pe Facebook următoarele:

Dragi spectatori, am aflat în această seară, că din motive tehnice, independente de noi, spectacolul „Chiriţa în carnaval” se amână.

Am luat decizia de a anula spectacolul şi de a returna contravaloarea biletelor sau preschimbarea acestora cu altele, la piesa de teatru „Jumătatea mea, bărbatul” cu Cezara Dafinescu, care se va ţine în data de 30 octombrie, ora 19:00.

Ne cerem scuze şi în acelaşi timp vă mulţumim pentru înţelegere! Vă aşteptăm de mâine, de la ora 09:00 la Casa de bilete pentru returnarea contravalorii biletelor.

ȘTIREA INIȚIALĂ Romaşcanii iubitori de teatru vor avea parte de un nou moment special, în cursul zilei de sîmbătă, 13 octombrie, cu începere de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Este vorba despre reprezentaţia comediei muzicale „Chiriţa în carnaval”, în regia lui Marius Bodochi, după Vasile Alecsandri. Distribuţia este una de excepţie. „Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău, Manuela Cara şi Marius Bodochi vor fi celebrele personaje Chiriţa, Bîrzoi, Guliţă, Luluţa, Safta, … adică snobismul, incultura, parvenitismul, corupţia, cu alte cuvinte metehne ale societăţii româneşti de veac XIX, dar care au rămas actuale şi societăţii contemporane. Biletele s-au pus în vînzare la casa de bilete a instituţiei, la preţul de 40 de lei de persoană. De precizat faptul că elevii şi pensionarii beneficiază de bilete reduse, respectiv 20 lei de persoană, însă doar pentru locurile din a doua jumătate a sălii. Ne cerem scuze pentru eventualele neînţelegeri, însă acestea sînt condiţiile organizatorului turneului. Vă aşteptăm cu drag!“, au menţionat reprezentanţii Casei de Cultură a Sindicatelor Roman.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.