Publicitate

■ liderul campionatului judeţean primeşte vizita echipei din Bicaz ■ punctele puse în joc sînt importante pentru ambele formaţii, chiar dacă obiectivele sînt diferite: pietrenii ţintesc promovarea, iar oaspeţii vor să prindă play-off-ul ■ şi meciurile din judeţeana „mică“ vor avea loc duminică ■

Microbiştii sînt aşteptaţi duminică, 15 aprilie, de la ora 11.00, la Stadionul Municipal pentru un meci de gală al Ligii 4: echipa gazdă, CSM Ceahlăul, lider al eşalonului judeţean primeşte vizita grupării Cimentul Bicaz, clasată pe loc de play-off (4). Pentru tinerii jucători pregătiţi de antrenorul Gabriel Rădulescu jocul cu echipa de sub baraj se anunţă important în continuarea unui parcurs de regularitate, cu victorii, întrerupt etapa trecută la Borca (1-1). Galben-negrii au ca obiectiv clasarea pe locul I la finalul acestui sezon şi participarea la barajul de promovare în Liga 3, aşa că cele trei puncte devin absolut necesare în perspectiva ultimelor trei runde şi a turneului play-off. În plus, pentru pietreni urmează o serie de jocuri complicate, cu două deplasări la Răuceşti şi Horia (în ultima rundă a sezonului regulat), cu echipe care se luptă să prindă locurile fruntaşe (1-4) ce permit intrarea în play-off. De celalaltă parte, formaţia care în vara trecută cîştiga Cupa României pe judeţ, are ocazia de a intra în faza finală a campionatului dacă va reuşi să se menţină pe locul ocupat acum, sau poate chiar să mai urce. Pe lîngă jocul de la Piatra Neamţ, un meci interesant al rundei se anunţă cel de la Horia, unde gazdele (locul 3) vor înfrunta pe AS Bradu Borca (2), un joc între două echipe care, foarte probabil, se vor reîntîlni şi în play-off. În Sîmbăta Mare, jucătorii de pe Valea Muntelui au fost la un minut distanţă de a-i provoca liderului prima înfrîngere şi de a se apropia la 3 puncte de Ceahlăul, însă au trebuit să se mulţumească doar cu un punct din duelul cu pietrenii. Etapa completă de duminică în Liga 4 este: Ceahlăul – Cimentul Bicaz; Speranţa Răuceşti – Voinţa Ion Creangă; CS Steel-Man Tg. Neamţ – Moldova Cordun şi Victoria Horia – Bradu Borca. Peste o săptămînă, în antepenultima etapă din sezonul regulat, pe 22 aprilie, sînt programate următoarele partide: Speranţa Răuceşti – CSM Ceahlăul, Cimentul Bicaz – Victoria Horia, Voinţa Ion Creangă – CS Steel-Man şi Moldova Cordun – Bradu Borca.

Clasament Liga 4

 

 

 

 

 

 

Dueluri interesante şi-n Liga 5

Cea de-a XVIII-a etapă a campionatului Ligii 5 la fotbal din Neamţ a programat, pe 15 aprilie, o serie de dueluri interesante, în condiţiile în care Bravo Bodeşti pare să fi scăpat campioană, avînd toate şansele să acceadă în cel de-al patrulea eşalon. Bătaia mare este pe locurile II-III, acolo unde se înghesuiesc trei formaţii. Este vorba despre Arsenal Văleni, Vulturul Costişa şi Ozana Timişeşti. Etapa de duminica aceasta le-a adus tunarilor din Văleni, formaţie coordonată de către şeful de post, poliţistul Cristi Cocea, un adversar destul de accesibil, Stejarul Ţibucani, care nemeritat ocupă ultima poziţie a clasamentului. Partida va avea loc începînd de la ora 11, pe Arsenal Arena, de sub poala dealului din Văleni, răzeşii de la Ţibucani vrînd, evident, să îşi vîndă cît mai scump pielea. „Sînt convins că duminica aceasta vom avea parte de un meci plăcut, în compania unei echipe frumoase, Stejarul Ţibucani. Jucăm pentru a cîştiga toate cele trei puncte, obiectivul nostru imediat fiind de a ne menţine pe podium“, a declarat căpitanul de echipă de la Arsenal, Cristi Cocea. Siretul Doljeşti este programată să stea, din cauza numărului impar de echipe din serie, un duel aprig urmînd să se dispute acasă la Bravo Bodeşti. Liderul campionatului va da piept cu Pinii Tarcău, într-un meci care, oricum, nu are cum să răstoarne ierarhia la vîrf. Voinţa Dochia se va duela în propriul fief cu Energia Pîngăraţi, în vreme ce Vulturul Costişa va primi acasă vizita Stejarului Stăniţa, o formaţie care îşi vinde scump pielea, mai ales în propriul fief. Flacăra Brusturi – Viitorul Podoleni este un alt meci cu miză, mai ales pentru gazde, care merg „cap la cap“ cu Stăniţa, Dochia şi Tarcău. Un alt meci se anunţă un veritabil derby al zonei de est a judeţului, primarul Doinel Grumezescu, de la Bozieni, urmînd să primească vizita vecinului de peste deal, Viorel Smeria, de la Valea Ursului. Astfel, Voinţa Bozieni va da piept cu Voinţa Valea Ursului, de la aceeaşi oră, 11. Două formaţii de pe valea Moldovei se vor duela în ultima partidă programată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Neamţ, la Pildeşti. Moldova II Cordun îi aşteaptă în propriul fief pe fotbaliştii de la Ozana Timişeşti.

Clasament Liga 5

 

 

 

 

 

 

 

 

(F. JBANCA, T. CIOBOTARU)

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.