Contactează-ne

Actualitate

Ceahlăul, la drum cu obiectiv în primele opt

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ lotul echipei nou promovate s-a reunit pentru pregătirea sezonului din Liga 3 ■ şapte jucători au sosit la echipă şi vor pune umărul la realizarea obiectivului: clasarea în primele opt echipe din Seria I ■ antrenorul Valentin Avădanei se va ocupa de grupele de juniori A şi B ale CSM Ceahlăul, ţinta fiind participarea în Liga Elitelor ■

FOTO: Gelu Cracană

26 de jucători au fost prezenţi ieri, 16 iulie, la stadionul Ceahlăul pentru primul antrenament al perioadei de pregătire pentru Liga 3. La ora 10.30, antrenorul principal Gabriel Rădulescu a dat startul unei noi provocări pentru cariera sa profesională şi pentru mulţi dintre tinerii jucători al Ceahlăului, ajunşi în premieră în acest eşalon. „Pornim la un nou drum şi sper că anul acesta vom face o figură frumoasă în Liga 3. E clar că nu va fi simplu – au venit şapte jucători noi, au plecat şapte din diferite motive, unii au renunţat, unii s-au îndreptat către alte echipe. Plecăm optimişti la drum, vrem să ne pregătim foarte bine şi să omogenizăm echipa. Vom face pregătire pe plan local cu cîte două antrenamente în prima săptamînă, cu semi cantonament. Vor fi şi jocuri de pregătire: meciuri şcoală cu junorii A şi B, va fi meciul din Cupa României, turul I, unde probabil că vom întîlni o echipă de Liga 3, va fi şi Supercupa României la nivel judeţean şi vom avea şi cel puţin patru jocuri amicale cu echipe de Liga 3“, a descris programul echipei profesorul Gabriel Rădulescu. Staff-ul tehnic a suferit modificări în această vară, antrenorul principal urmînd să fie ajutat de Florin Anton (antrenor secund şi cu portarii), de Cristian Naciu (preparator fizic), de Nelu Stan şi Cosmin Stan (stafful medical). „Valentin Avădanei se va ocupa în acest sezon de grupele de juniori A şi B care sînt foarte importante pentru noi. Am trecut grupele de la LPS pe CSM Ceahlăul, avînd ca obiectiv calificarea în Liga Elitelor şi ne dorim să facem treabă bună“, a mai precizat Gabriel Rădulescu. Cît despre obiectivul stabilit de conducerea grupării pentru echipa de seniori în primul sezon de Liga 3, acesta este clasarea în primele opt echipe din cele 16 formaţii care vor alcătui seria I. În ceea ce priveşte lotul de jucători cu care s-a început pregătirea, noutăţile sînt: un portar (Alexandru Barna, revenit la Piatra Neamţ unde a mai evoluat pentru FC Ceahlăul), doi fundaşi (Codrin Coteţ, de la Cetate Deva, în Liga 3 şi Flavius Dumbrăvean, 23 de ani, ex-ASA Tîrgu Mureş, Liga 3), doi mijlocaşi (Liviu Antim, 21 de ani, ex- Aerostar Bacău şi CSM Roman şi Codrin Babii, 19 ani, promovat de la grupele LPS Piatra Neamţ) şi doi atacanţi (Cosmin Ţapu, 25 de ani, ex-Ştiinţa Miroslava, Liga 2 şi CSM Roman, Liga 3, respectiv Bogdan Cuibari, 20 de ani, ex FC Hunedoara, Liga 3. Au plecat mijlocaşul Andrei Apostol (în probe la Ripensia Timişoara, Liga 2), portarul Eduard Chiruţă (CSM Roman, Liga 3), Alex Smău şi Mihnea Albu (au plecat la facultate), Alex Parfeni şi Daniel Popa (au revenit în Republica Moldova). Andrei Cotuna şi Ioan Zaharia îşi caută angajamente la alte echipe. „Acum sînt destul de mulţumit de actualul lot de jucători. Poate mai trebuiau aduşi unul sau doi, dar uşa este dechisă şi pentru alţi fotbalişti. Le dăm credit jucătorilor noştri tineri, pentru că, pînă la urmă, acesta este proiectul“, a mai punctat antrenorul principal Gabriel Rădulescu.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Scandalagiu “cu repetiţie, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ulterior a fost dispusă plasarea sub control judiciar

Polițiștii nemţeni au identificat și reținut recent un bărbat în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărîrii judecătorești. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 5 metri faţă de soţia sa, dar l-a înălcat. El mai este cercetat în alte trei cauze penale. “La data de 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Vânători Neamț, despre faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 10, 12, respectiv 15 iulie, soțul său, în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, a încălcat ordinul de protecție, a lovit cu pumnii în geamul locuinței, adresîndu-i cuvinte jignitoare. Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie, Judecătoria Tîrgu Neamț a emis un ordin de protecție față de acesta, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de soția sa. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, lovire sau alte violențe și amenințare. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La data de 17 iulie a.c., față de cel în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Reiterăm faptul că în conformitate cu art. 23 din Legea nr. 217/2003 „persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile indicate expres de lege”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Piatra Neamţ: Primarul Chitic, vizită de lucru pe străzile în reparaţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a realizat, joi, 18 iulie, o vizită de lucru pe străzile din oraş aflate în reparaţie. El a declarat că a fost stabilit şi calendarul lucrărilor ce vor fi efectuate în săptămînile viitoare. Coincidenţă sau nu, tot joi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru pe drumurile aflate în reparaţie din judeţ. “Continuăm lucrările edilitare de sezon din programul stabilit pentru acest an. Astăzi (joi, 18 iulie n.r.) am punctat pe teren, împreună cu directorul societăţii Publiserv stadiul realizării lucrărilor programate pentru această perioadă şi am stabilit calendarul pentru săptămînile următoare. Se lucrează în această perioadă la: reparaţia capitală a străzilor Siliştei, Vînătorului , Eroilor şi Vasile Cîrlova, reparaţii punctuale cu asfalt pe străzile afectate în toate cartierele oraşului, finalizarea amenajării sensului giratoriu de la gară, reparaţia trotuarelor de pe B-dul Decebal, B-dul Traian şi strada Cuejdi, refacerea marcajelor rutiere şi întreţinerea spaţiilor de joacă şi a mobilierului stradal. O echipă specializată desfăşoară lucrări de întreţinere a canalizării pluviale şi a rigolelor de scurgere a apei pentru evitarea problemelor în cazul ploilor abundente”, a declarat Dragoş Chitic.

Citește știrea

Actualitate

Ministrul “Abramburica”, satiră pe ritm de hip-hop

Știre publicată în urmă cu

în data de

“Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă” – fraza rostită de ministrul Educației într-o emisiune la TVR 1, în contextul Bacalaureatului, a devenit refrenul melodiei “Iluzii pierdute”, realizată numai cu și de către elevi de clasele a XI-a și a XII-a, de proaspăt absolvenți de liceu și de către profesorul lor de științe sociale, de la un liceu din Tîrgu Frumos.

Citește știrea

Trending