Publicitate

■ pietrenii au pierdut, scor 0-2, meciul de verificare disputat în compania colegei de serie, Bucovina Rădăuţi ■ ultimul amical va la Suceava, cu Foresta ■

Ultimul meci de verificare disputat acasă de CSM Ceahlăul înaintea debutului returului campionatului Ligii 3 la fotbal le-au adus în faţă pietrenilor pe CSM Bucovina Rădăuţi. Partida s-a disputat sîmbătă, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal şi s-a încheiat cu scorul de 2-0, în favoarea oaspeţilor. Primul gol a venit tîrziu, în minutul 75, iar celălalt în minutul 90, trupa condusă de antrenorul Daniel Bălan şi Dorin Goian părînd mai matură şi mai solidă. Prima mare ocazie de a înscrie a fost a pietrenilor, în chiar primele minute, dar portarul rădăuţenilor a reuşit să pareze o minge ce se îndrepta spre vinclu. Au urmat cîteva oportunităţi ale oaspeţilor, dar şi SCM Ceahlăul mai putea să înscrie pe finalul primului mitan. În startul reprizei secunde, un sucevean a şutat la colţul barei, dar portarul Cîmpianu s-a evidenţiat, scoţînd în corner. Au urmat două ocazii de a marca pentru CSM Ceahlăul, mai întîi la o lovitură executată de la circa 25 de metri şi apoi pe contraatac, dar portarul oaspeţilor a avut parade eficiente. Cum ratările se răzbună, oaspeţii au fost cei care au marcat, reuşitele venind în urma unor şuturi puternice.

Cu siguranţă în campionat lucrurile vor sta altfel. Faptul că nu s-au făcut transferuri poate fi privit ţi ca un lucru bun. Echipa suferă evident în compartimentul ofensiv, dar omogenizarea lotului ţi în special a primului „11” care a avut o perioadă suficientă la dispoziţie de pregătire ţi de cristalizare a relaţiilor de joc, numărul suficient de partide de verificare disputate în faţa unor adversari valoroţi le putem trece la capitolul plusuri. Dacă mai ţinem cont ţi de faptul că Andrei Vîlea s-a întors pentru moment la echipă, întrucât transferul lui la Academia Hagi – a intrat în impas, toate acestea pot fi trecute la capitolul plusuri. Antrenorul Gabriel Rădulescu a început partida cu Cîmpianu – Oteliţă, Rusu, Andreş, Moroşanu, V. Rotaru, C. Rotaru, Copoţ-Barb, Pîntea, Antim şi R. Vasile, mai intrînd Barna, Strat, Dumbrăvean şi Ţapu. Pe 22 februarie, CSM Ceahlăul va întoarce vizita celor de la Foresta Suceava, într-un nou şi ultim test înainte de debutul returului de campionat 2018-2019. Săptămîna trecută, pietrenii au mai disputat un joc de verificare, al şaselea din perioada de pregătire, pe 13 februarie, cu Foresta Suceava. Dacă la pauză s-a consemnat egalitatea, scor 1-1, ultimul fluier al partidei a fost la scorul de 2-1 în favoarea echipei pregătite de Gabriel Rădulescu şi Florin Anton. După o jumătate de oră de joc, oaspeţii au deschis scorul prin atacantul Andrei Pavel, jucător originar din Piatra Neamţ, care a evoluat în turul de campionat pentru Aerostar Bacău, în Liga 2. Jucătorii de la CSM Ceahlaul au întors însă soarta partidei prin reuşitele lui Razvan Pîntea (pe final de primă repriză) şi Bogdan Oteliţa, care a înscris golul victoriei cu un sfert de oră înainte de final, fructificînd cu un şut în diagonală mimgea respinsă defectuos de portarul advers. Pe total, meciul a avut un ritm bun şi a fost echilibrat, CSM Ceahlăul avînd în faţă un adversar bun şi cu pretenţii în campionat, care a dominat teritorial începuturile de repriză, dar care a cedat mai apoi iniţiativa în faţa unei formaţii căreia nu îi place să renunţe. În meciurile amicale disputate în stagiul de pregătire care a debutat pe 14 ianuarie, pietrenii au înregistrat următoarele rezultate: CSM Ceahlăul – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1; CSM Ceahlăul – Ozana Tîrgu Neamţ 1-2; CSM Ceahlăul – Sporting Juniorul Vaslui 2-1; CSM Ceahlăul – Aerostar Bacău 1-2; CSM Ceahlăul – FC Botoşani II 1-1. Reluarea campionatului Ligii 3 va fi în primul week-end din luna martie, CSM Ceahlăul avînd meci în deplasare, la Metalul Buzău.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.