Contactează-ne

Mediu

Auto Luk Mat SRL supune dezbaterii publice solicitarea autorizatiei de mediu

Știre publicată în urmă cu

în data de

Auto Luk Mat SRL supune dezbaterii publice solicitarea autorizatiei de mediu pentru activitatea de dezmembrari auovehicule, desfasurata la punctul de lucru din jud Neamt, comuna Dobreni, sat Dobreni. Informatiile privind activitatea pot fi consultate la sediul APM Neamt din Piatra Neamt, Piata 22 Decembrie nr 5, de luni pina joi orele 8,00-16,30 si vineri intre orele 8.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Neamt in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mediu

Anunt Mediu

Știre publicată în urmă cu

în data de

Orașul Bicaz reprezentat prin primar Nicolae Salagean cu sediul în jud Neamț, oraș Bicaz, cod 615100, strada Barajului nr 4, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Eficientizarea sistemului de iluminat public în orașul Bicaz, jud Neamț, propus a fi amplasat în jud Neamț, oraș Bicaz, cod 615100. Informaîiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, str Piața 22 Decembrie nr 5, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00 ți la sediul Primăriei Orașului Bicaz-jud Neamț, oraș Bicaz, cod 615100, str Barajului nr 4, în zilele de luni -jou, între orele .30-16.00 și vineri între orele 7.30-13.30. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Citește știrea

Mediu

SC Montrepcom SRL, prin reprezentant Daniel Varga pentru DELGAZ GRID SA, anunta publicul interesat asupra

Știre publicată în urmă cu

în data de

SC Montrepcom SRL prin reprezentant Daniel Varga pentru DELGAZ GRID SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Inlocuire conducte si bransamente la reteaua de gaze naturale” propus a fi amplasat in judetul Neamt, municipiul Roman, cod 611000, strada Stefan cel Mare, Bogdan Dragos, Viitorului, Nordului, Aprodu Arbore, Soldat Porojan, Vasile Alecsandri si Smârdan. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Neamt, strada Piata 22 Decembrie nr.5, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Neamt.

Citește știrea

Mediu

BRATINCA EMANOIL și ANDRONACHE CONSTANTIN anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare

Știre publicată în urmă cu

în data de

BRATINCA EMANOIL și ANDRONACHE CONSTANTIN, cu sediul în jud. Neamț, comuna Pângărați, sat Stejaru, nr. 32, titular al proiectului ,,intrare în legalitate cu două locuințe P+M și construire salon estival pentru festivități, bucătărie de vară cu foișor, anexă tiroliană și magazie pentru uz gospodăresc”, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare în categoria activităţilor cu impact potenţial semnificativ pentru care nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,intrare în legalitate cu două locuințe P+M și construire salon estival pentru festivități, bucătărie de vară cu foișor, anexă tiroliană și magazie pentru uz gospodăresc”, propus a fi amplasat în jud. Neamt, comuna Tarcău, sat Brateș, cod 617447. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamţ, din Piaţa 22 Decembrie, nr.5, Piatra Neamţ, jud. Neamţ, cod 610007, in zilele de luni- joi, între orele 8,00- 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Citește știrea

Trending