Contactează-ne

Actualitate

Au cu ce se mîndri

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Cupa Body Line Gym de la Iaşi a adus o nouă confirmare a valorii romaşcanilor în probele de forţă

Dan Stănescu, Mădălin Bursuc şi Cristi Costinescu s-au numărat printre protagoniştii unei întreceri organizate la Iaşi, de către Body Line Gym, duminică, 25 martie, de la ora 10 . A fost vorba despre un concurs de împins de la piept, atît pentru membrii clubului ieşean, cît şi sportivi din alte zone. Regulamentul prevedea executarea corectă (bara să atingă pieptul) iar coatele să fie întinse la mişcarea de contracţie. Cîştigători au fost cei care au avut cele mai multe repetări, categoriile desemnate fiind: < 70 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, 90 kg, plus 90 kg. Proba open a presupuns o repetare maximală. „Concursul a fost destul de disputat. Eu am avut statut de invitat special şi am făcut doar demonstraţie. Am executat 50 de flotări şi imediat 24 de împins cu 75 de kilograme, în condiţiile în care cel care a cîştigat categoria a făcut 20 de repetări cu 75 kilograme. Cel mai frumos aspect, poate, a fost faptul că Cristi Costinescu a făcut 38 de repetări cu 85 de kilograme. A fost super, cîştigînd detaşat categoria. La categoria 80 kg a cîştigat tot un romaşcan, Mădălin Bursuc, acesta făcînd 26 de repetări. Pot spune că din nou Romanul a făcut o figură frumoasă şi sportivii romaşcani sînt deja un trend ascendent în acest sport. Menţionez că a fost prezent şi Sorin Sprînceană, care a participat la open şi a ridicat 150 kg, plenul fiind cîştigat de Iulian Hreapcă, care a ridicat 180 kg, acesta fiind băiatul campioanei mondiale de culturism, Oana Hreapcă, originară din Roman şi stabilită la Iaşi, organizatoare a competiţiei. Este o mîndrie pentru noi, romaşcanii, să fim cap de afiş şi să fim prezenţi cu rezultate pozitive în astfel de competiţii“, a declarat Dan Stănescu, recordman mondial la flotări. Premiile puse în joc au fost, la Open: Proteină Platinium Pure WPC, echipament sportiv Body Line şi un abonament gratuit pentru fitness (valabil 30 zile); locul 1 - echipament sportiv Body Line (hanorac, tricou şi pantaloni) şi un abonament gratuit pentru fitness (valabil 30 zile); locul 2 - Echipament sportiv Body Line (hanorac ţi pantaloni) şi un abonament gratuit pentru fitness (valabil 30 zile); locul 3 - tricou Body Line Body Line şi un abonament gratuit pentru fitness (valabil 30 zile).

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Oana Hreapca

    28 martie 2018 at 2:42 PM

    Iulian Hreapca este baiatul antrenorului Gica Hreapca .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Piatra Neamţ: Fals „ONG-ist”, prins în flagrant

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tînăr în vîrstă de 29 de ani, din Săvineşti, a fost prins în flagrant, sîmbătă, 23 mai, în timp ce cerea bani în numele unei asociaţii umanitare cu care nu mai colabora încă de anul trecut.

„Sîmbătă, 23.05.2020, în jurul orei 17.30, o patrulă a Biroului Ordine Publică –  Poliţia Locală Piatra Neamţ l-a depistat pe L.M.R. de 29 de ani, din comuna Săvineşti, în parcarea unui supermarket de pe strada Bistriţei, în timp ce apela la cetăţeni, cerînd bani în numele unei asociaţii umanitare. În urma verificărilor, s-a constatat că L.M.R. nu mai activează ca şi colaborator al respectivei asociaţii.

L.M.R. a fost condus la sediul Poliţiei Locale Piatra Neamţ, unde a fost legitimat şi i-au fost întocmite documentele aferente, pentru constatarea infracţiunii în flagrant. Acesta a fost predat agenţilor Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ pentru continuarea cercetărilor în ceea ce priveşte infracţiunea de înşelăciune.

Reprezentantul legal al asociaţiei respective a depus încă de anul trecut o plîngere la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, pe numele foştilor colaboratori, care, deşi nu mai aveau contracte, cereau în continuare bani de la cetăţeni, în numele ONG –ului în cauză”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Minori fugari, căutaţi de poliţişti

Știre publicată în urmă cu

în data de

 

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numiților TURCU IOAN MĂDĂLIN, de 15 ani, ARMENE DIANA GABRIELA, de 16 ani, MOISĂ VASILE ANDREI și LEFTER MIREL NICOLAE,  de 17 ani.

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 23 mai a.c., despre faptul că minorii TURCU IOAN MĂDĂLIN, de 15 ani, ARMENE DIANA GABRIELA, de 16 ani, MOISĂ VASILE ANDREI și LEFTER MIREL NICOLAE,  de 17 ani, au părăsit voluntar, în cursul zilei de 23 mai a.c., Centrul ”Sancta Maria”, din Piatra Neamț, unde aceștia erau instituționalizați și nu s-au mai întors.

TURCU IOAN MĂDĂLIN – semnalmente: înălţime – 1,68 m, greutate – 59 de kilograme, ochi căprui, păr negru. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o geacă de culoare kaki, pantaloni de culoare negru, fiind încălțat cu adidași roșii.

ARMENE DIANA GABRIELA – Semnalmente: înălţime – 1,68 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare șaten, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o maletă de culoare negru, geacă de culoare crem, pantaloni de culoare gri, fiind încălțată cu adidași gri.

MOISĂ VASILE ANDREI – Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 63 de kilograme, ochi căprui, păr negru. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră, pantaloni de culoare negru, fiind încălțat cu mocasini.

LEFTER MIREL NICOLAE – Semnalmente: înălţime – 1,73 m, greutate – 83 de kilograme, ochi căprui, păr negru. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou alb, geacă de culoare galbenă, pantaloni albaștri.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că minorii părăsesc în mod frecvent Centrul ”Sancta Maria” din Piatra Neamț, fără acordul personalului de supraveghere.

Polițiștii au efectuat verificări atât pe raza municipiului Piatra Neamț, cât și la persoanele și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceștia, însă nu au fost identificați, în continuare efectuându-se activități specifice.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Incendiu în bucătărie, de la o lumînare

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pompierii nemţeni au intervenit, luni dimineaţa, 25 mai, pentru a stinge un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament din Roman.

“Prin apel la 112, în jurul orei 05.00, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Roman (strada Ștefan cel Mare).

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului cu o autospecială pentru stingere și o ambulanță SMURD.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta într-o bucătărie a unui apartament situat la etajul 3. Incendiul a fost localizat și lichidat. Au ars: obiecte de mobilier (o masă, un scaun), un aragaz și o hotă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare).

Nu au fost victime.  Nu a fost necesară evacuarea locatarilor”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

 

FOTO: generica

Citește știrea

Trending