Publicitate

■ conducerea companiei ar vrea eşalonarea sumelor pe care le-au cîştigat în instanţă salariaţii pînă în... 2021 ■ zeci de angajaţi s-au adresat, deja, executorului judecătoresc ■

Apa Serv are mari bătăi de cap cu angajaţii care au cîştigat în instanţă sume de ordinul zecilor de mii de lei după ce şi-au căutat şi şi-au găsit dreptatea prin tribunale fiind nemultumiţi că de-a lungul anilor au fost plătiţi sub salariul stabilit conform contractului colectiv de muncă pe ramură. Cei mai mulţi au mers deja la executorul judecătoresc şi execută compania de apă, conturile acesteia fiind asaltate de popriri după popriri. Cum suma totală este de ordinul milioanelor de lei, reprezentanţii companiei încearcă să negocieze cu angajaţii în cauză o eşalonare a plăţilor. Numai că oferta ar putea să pară… destul de puţin atractivă, în condiţiile în care se vorbeşte de plata în trei rate pînă în… 31.12.2021. Cert este că, din informaţiile obţinute pe surse, angajaţii nu prea doresc o astfel de eşalonare, iar unele voci vorbesc chiar despre presiuni. Pe de altă parte, la Apa Serv există o luptă între cele două sindicate: Epcan şi Apa Serv. Pentru reprezentativitate, dar nu numai. Există din informaţiile noastre şi o diferenţă de opinii în ceea ce priveşte această problemă a sumelor cîştigate în instanţă şi a modului în care vor intra acestea în posesia angajaţilor. Cei de la sindicatul Epcan sînt mai bătăioşi şi vor sumele cît mai repede, iar dacă ar fi să negocieze vreo eşalonare nu vor să stea la masa tratativelor cu cei din sindicatul Apa Serv pe care îi acuză că ar fi mai apropiaţi de şefi. Cei de la sindicatul Apa Serv, ar fi mai „maleabili“ cînd vine vorba de negocieri. Cel puţin la nivel oficial, pentru că la nivelul zvonurilor unii din respectivul sindicat ar fi ales şi ei calea executării. Rămîne de văzut dacă vor fi tratative şi cum se vor finaliza acestea. Cert este însă că dacă Apa Serv, compania subordonată CJ Neamţ, se va trezi cu o avalanşă de executări, situaţia nu va fi deloc roz. Şi toate acestea în chiar perioada în care se vorbeşte în diverse medii despre „ruperea“ unor clienţi care ar face pasul către compania similară de la Iaşi. Cum ar fi municipiul Roman şi mai nou, la nivel de intenţie declarată, şi municipiul Piatra Neamţ.

loading...

2 COMENTARII

  1. Asa cum am scris si la vecinii de la Mesager, chiar nu inteleg jocul asta de-a soarecele si pisica. Nu destul ca pretul de acum deja este printre cele mai mari din tara, dar baietii astia de la Apa Serv vor sa il urce si mai mult. Cu noul pret, 8,35 lei pe metrul cub ajung fix pe locul 4 in tara. Ce mai vor? Sa devina campionii preturilor mari? Au simtit ca s-a adunat bogatia la Piatra Neamt? Si macar daca preturile astea s-ar vedea si in salariile angajatilor din strada, ale celor care lucreaza in mal, in ploaie si ger si in mizerie. Dar la Apa Serv muncitorii de rand care lucreaza la retele au niste salarii de nimic. Cum se poate ca la Roman sa vina firma din Iasi, care are si preturi mult mai mici si, umbla zvonul printre muncitorii din Rpman, da si salarii mult mai bune muncitorului de rand, dar si maistrilor si inginerilor care lucreaza direct in strada, la intretinerea si exploatarea retelelor. Adica la Roman se poate iar la Piatra sa ramana lucrurile in continuare in halul asta? Si scump, si prost, si cu salarii mici la angajatii de rand???

  2. Apaserv e o firma de tip globalist, unde securisti si odrasle, rubedenii, pile. ocupa zeci de posturi de director, cu salarii uriase, avand ca principala preocupare achizitii extrem de scumpe de la multinationale sorosiste care au dus inevitabil la indatorarea fabuloasa a companiei care livreaza apa populatiei.
    Precesul a inceput de mai bine de 10 ani, mafia lui Pinalti a executat pas cu pas instructiunile ocultei globaliste. Singura solutie este insolventa si refuzul de a plati orice datorii facute cu japca de soroșei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.