Contactează-ne

Actualitate

Ambulanţa Neamţ: Sfîrşit de săptămînă cu mulţi accidentaţi. Printre victime, o femeie însărcinată şi o fetiţă de 10 ani

Știre publicată în urmă cu

în data de

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ au avut un sfîrşit de săptămînă, 27-28 octombrie, cu numeroase intervenţii, fie din cauza unor accidente rutiere, fie în urma unor căderi de la înălţime. Pe 27 octombrie, salvatorii nemţeni au intervenit la Zăneşti, în urma unui accident rutier soldat cu trei victime, toate de sex feminin, printre care o femeie însărcinată şi o fetiţă de 10 ani: “victimă sex feminin, 28 ani, diagnostic: traumatism abdominal prin accident rutier, sarcină luna a IV-a, preluată de un echipaj cu medic şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ; victimă sex feminin, 10 ani, diagnostic: traumatism membru inferior prin accident rutier, preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ; victimă sex feminin, 67 ani, diagnostic: traumatism toracic prin accident rutier, HTA, preluată de un echipaj cu medic şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ”, au comunicat reprezentanţii SAJ Neamţ. În aceeaşi zi, cîteva ore mai tîrziu, a fost înregistrată o solicitare la Rugineşti, pentru un bărbat de 50 de ani, în comă, cu diagnosticul intoxicaţie cu monoxid de carbon. Bărbatul a fost transportat mai întîi la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Bicaz, apoi a fost transferat la UPU a Spitalului Judeţean. Pe 28 octombrie au fost înregistrate două solicitări pentru a interveni în cazul a două persoane ce au suferit politraumatisme în urma unor căderi de la înălţime: o femeie de 63 de ani şi un bărbat de 64 de ani, ambii din localitatea Trei Fîntîni. Interesant că solicitările, deşi în aceeaşi localitate, au fost făcute la interval de cîteva ore între ele: prima în jurul orei 16, a doua în jurul orei 21. Tot pe 28 octombrie, angajaţii SAJ Neamţ au mai intervenit la un accident rutier produs la Ingăreşti, în jurul orei 19. Victimă a fost un bărbat de 40 de ani, transportat la Spitalul Tîrgu Neamţ.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Surse: Candidatura lui Micu, respinsă

Știre publicată în urmă cu

în data de


Informaţie pe surse: candidatura lui Lucian Micu a fost respinsă de biroul electoral de circumscripţie, vineri, 14 august.

Hotărârea nu a fost încă redactată. Decizia poate fi oricum atacată. Lucian Micu, fostul primar de Roman şi actual candidat “de stânga”, plecat de la PNL şi lansat în candidatură de şeful PSD Neamţ, Ionel Arsene, pare a avea probleme cu candidatura după ce şi pe site-ul ANI a apărut zilele trecute informaţia că are “interdicţie” pe trei ani.

“Povestea” candidaturii lui Micu aici: http://monitorulneamt.ro/ani-zice-ca-micu-are-interdictie-trei-ani/. Rămâne de văzut care va fi decizia finală în cazul candidaturii fostului primar de Roman, declarat incompatibil prin decizie definitivă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vom reveni.

UPDATE: Redactarea şi ulterior publicarea hotărârii biroului electoral privind candidatura lui Lucian Micu pentru funcţia de primar de Roman rămâne… pe mâine, sâmbătă, 15 august. Motivul? S-a terminat programul biroului. Aşteptăm cu interes hotărârea, în continuare informaţia pe surse este că a fost respinsă/invalidată candidatura, şi de asemenea soluţionarea unei contestaţii previzibile.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Accidente produse la interval de câteva minute, cinci victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cinci victime este bilanţul nedorit înregistrat în urma a două accidente rutiere produse vineri, 14 august, la interval de doar câteva minute unul faţă de celălalt. Primul accident s-a produs la Bodeşti şi a fost vorba de o coliziune între două autoturisme şi soldată cu trei victime transportate la spital.

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:05, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Bodești. Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat trei victime.

Pompierii au intervenit cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare și au scos dintr-un autoturism trei victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un barbat de 63 de ani, cu multiple traumatisme.

Conducătorul auto și un pasager au fost preluați și transportați la spital de catre echipaje de la SAJ.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Al doilea accident a avut loc la Săbăoani, fiind vorba tot despre o coliziune între două autoturisme, din care unul s-a răsturnat. Două persoane au fost transportate la spital

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:08, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Săbăoani. Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme un autoturism s-a răsturnat, rezultând două victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un bărbat de 41 de ani. Un echipaj de la SAJ a preluat o victimă și a transportat-o la spital.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au mai transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Două accidente cu victime, la interval de câteva minute

Știre publicată în urmă cu

în data de

Salvatorii nemţeni intervin în aceste momente, vineri, 14 august, la două accidente rutiere, soldate cu victime, produse la interval de doar câteva minute. În cazul primului accident pentru care s-a dat alarma la ISU Neamţ este vorba despre o persoană încarcerată, accidentul producându-se în satul Bodeşti. Al doilea accident, de asemenea soldat cu victime, s-a produs în localitatea Traian.

 

Vom reveni.

Citește știrea

Trending