Contactează-ne

Actualitate

6 modalități de a economisi bani în mediul online

Știre publicată în urmă cu

în data de

Fara sa ai nevoie de prea multa matematica, cu ajutorul unui calcul destul de simplu poti afla ce suma strangi in 20 de ani, daca economisesti, de exemplu, 100 ron la cumparaturile efectuate intr-o singura luna: 24.000 RON.

Sa cumperi acelasi produs din locul unde este vandut cel mai iefitin nu pare o misiune prea dificila cand te referi la magazinele fizice de unde obisnuiesti sa te aprovizionezi. Cand vorbim insa despre shopping in mediul online, varianta din ce in ce mai uzuala in zilele noastre, credem ca ar fi bine sa tineti cont de urmatoarele sfaturi, menite sa va ajute sa economisiti bani mai usor.

1. Foloseste cupoane de reduceri online! In cazul in care nu esti familiarizat cu utilizarea cupoanelor de reduceri online, trebuie sa stii ca acest lucru este cat se poate de simplu. Inainte de a cumpara online un produs, fii sigur ca verifici cu atentie daca exista cupoane de reduceri disponibile pe site-uri cum ar fi promocodi.com/ro, picodi.com/ro, kuponiada.ro, kuponero.ro si multe altele. Pe prima pagina a site-ului promocodi.com/ro gasim (la ora realizarii acestui material) vouchere cu reduceri (3%, 6%, 25% chiar si 60%) pentru branduri foarte populare in Romania: PC Garage, Altex, Flanco, Elefant.ro, Nissa, Orange, Vola sau Avon, asa ca verifica mereu daca produsul dorit poate fi cumparat la un pret redus. Nu uita, orice reducere conteaza pe termen lung!

2. Evita pe cat poti sa cumperi anumite jocuri! In urma cu cativa ani buni cei care dorea sa isi umple timpul liber incercand anumite jocuri video erau nevoiti sa le cumpere. A urmat apoi perioada magazinelor care inchiriau jocurile si a salilor de joc. In zilele noastre lucrurile s-au schimbat din nou. Haideti sa luam exemplul cel mai popular, adica joculetele de pe Facebook (Candy Crush, Farm Heroes Saga, Clash of Clans, etc). Exista oare persoane care sa nu fi fost tentate, macar o singura data, sa cumpere “vieti” sau diverse “chestii” menite sa te ajute sa treci anumite nivele? Greu de crezut, insa indiferent ce jocuri preferi, afla ca exista site-uri care precizeaza in mod gratuit ceea ce trebuie sa faceti pentru a evita sa platiti dezvoltatorul jocului atunci cand simtiti nevoia sa obtineti un punctaj mai mare, sa depasiti anumite nivele sau sa primiti vieti. Tasteaza titlul jocului pe Google, impreuna cu nivelul pe care vreti sa il depasiti si, de regula, veti gasi instructiuni care sa va ajute sa economisiti bani.

3. Daca iti plac jocurile de noroc, poate ar fi o idee buna sa accesezi site-urile ce ofera jocuri de casino online gratis. Nu de alta dar, in eventualitatea in care vei dori vreodata sa joci pe bani reali, vei stii dinainte care sloturi merita jucate din punctul tau de vedere si vei fi familiarizat cu regulile de la blackjack sau ruleta, aspecte ce iti vor imbunatati considerabil sansele de castig.

4. Gandeste-te la cate obiecte inutile ti-ai cumparat de-a lungul timpului inainte de a fi fermecat de ceasuri cu proiectie pe perete, aparate de racit aer in care pui apa rece, pusculite, ventilatoare sau aparate ce sperie mustele de pe masa pe care mananci. Ca sa nu mai vorbim de aparate de gimnastica, biciclete sau tot felul de alte gadgeturi ce stau prafuite prin foarte multe poduri.Toate aceste gadgeturi pot fi amuzante, insa chiar ai nevoie de ele?

5. Nu te grabi sa iti cumperi ultimul model de Iphone, Samsung sau orice asemenea gadget! In cazul in care o suma de aproximativ 1.000 de euro inseamna ceva pentru bugetul tau iar telefonul pe care il ai functioneaza decent, poate ca ar trebuie sa amani putin “upgrade-ul” la noul model. De regula, pretul scade cu cateva procente bune la doar cateva saptamani de la lansare. In alta ordine de idei, specialistii spun ca momentul in care se lanseaza noul model de telefon este cel mai indicat pentru a cumpara precedentul model.

6. Nu in ultimul rand, in momentul in care te hotarasti sa devii clientul unui provider de televiziune, ar fi bine sa calculezi cat urmeaza sa te coste un receiver inchiriat dupa cativa ani. De cele mai multe ori vei constata ca este mai rentabil sa il cumperi decat sa il inchiriezi.

Advertisement








Trending